تبلیغات
روشندلان هنرمند بهارستان - خواص شیر و دوغ شتر
 
روشندلان هنرمند بهارستان
حامی جامعه نابینایان و کم بینایان
درباره وبلاگ


سلام
اینجا سقف مهربانیست برای او که هر چند چشمانش نمی بیند لیکن دستان بینایش هنرمندانه دنیا را برایش عاشقانه می سازد. پس بیا و دل روشنت را به دل روشنم گره بزن. بیا تا درخت دوستی بنشانیم چشم و دلمان را روشن کنیم و گل را به توان ابدیت برسانیم.تو را چشم در راهم...رفیق

مدیر وبلاگ : شهلا امید
نویسندگان
نظرسنجی
نظرتان درباره ی محتویات وبلاگ؟







دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 :: نویسنده : شهلا امید

از مخزن الادویه ی حکیم عقیلی خراسانی صحفه ی 698
جالی (جلا دهنده)، منضج (پزنده ی اخلاط خام و غلیظ) و محلل (حل کننده ی اخلاط غلیظ بدن و ورم بدن) است. ماهیت آن لطبف است و رقیق ترین شیر بین شیر حیوانات دیگر محسوب می شود. این شیر کمی مایل به شوری است و چربی آن کم است و به سبب گرم بودن مزاچ آن و شدت امتزاج (پختگی) آن چربی شیر از آب آن جدا نمی گردد.
طبیعت آن گرم مایل به خشکی است.
آشامیدن این شیر باعث تقویت چشم می شود و گاهی طبیبان دستور اکتحال (در چشم چکاندن) آن را می کنند. آشامیدن آن با شکر سرخ جهت تنگی نفس و باز شدن گرفتگی ها و رفع خشکی کبد و از بین بردن ورم های سخت درون بدن مفید است و اخلاط ناموافق در کبد را از بین می برد و استسقای زقی و طبلی و اختلالات کبدی را از بین می برد.
برای بیماریهای طحال، بواسیر و تقویت نیروی جسمی مفید است.
اگر شتر 10 روز قبل از دوشیدن شیر به خوردن علوفه ای که در آنها رازیانه، کنگر، کاسنی و.... باشد مشغول باشد شیر آن جهت استسقای گرم مفید است و همراه با شکر سرخ مقوی بدن و صاف کننده ی پوست و اشتها به غذا مفید است و ورم های سخت را از بین می برد خصوصاً که همراه با روغن های مناسب مانند روغن بید انجیر، ناردین، بادام تلخ و پسته و... برای تحلیل دادن این ورم ها به روی آنها ضماد کنند.
"شیر شتر پس از گذشتن تاریخ مصرف در یخچال تبدیل به دوغ شتر می شود"
میزان کلسیم شیر شتر 7 برابر بیشتر از شیر گاو و میزان آهن آن 10 برابر بیشتر از شیر گاو و سرشار از منگنز، مس، روی، کلسیم، ویتامین B1-B2- B6- B12، ویتامین A، ویتامین C پنج برابر بالاتر از شیر گاو است.
اخیراً پروتئینی در دوغ شتر کشف شده است که عملکرد آن همانند انسولین می باشد و در درمان بیماری دیابت بسیار مفید و کارساز است. در یک کیلو گرم شیر شتر 40 واحد از این پروتئین موجود است که کمک بسیاری به پایین آوردن قندخون می کنند. شیر شتر می تواند حداقل پروتئین های ضروری روزانه ی انسان مخصوصاً اسیدهای آمینه را تأمین کند و چون نیاز های انسان در محیط های گرم و خشک بر پایه ی کالری کمتری است و پروتئین و آب نقش مهمی دارند، مقادیر کمی دوغ شتر می تواند نیاز انسان را در این مناطق تأمین کند.
دوغ شتر آنچنان منبع سرشاری از ماده ی معدنی بنام آهن است که برخی معتقدند مصرف مناسب و مداوم آن انسان را از هر نوع لبنیات بی نیاز می کند حتی نوزادان را از شیر مادر. « طبق تحقیقات شیر شتر 10 برابر شیر گاو؛ عنصر آهن دارد»
"شیر شتر نسبت به حرارت حساس است هرگز نجوشانید"
منبع:

www.khaneyesalem.com

http://telegram.me/dokoohan

Instagram:vivan_milk





نوع مطلب :
برچسب ها : خواص شیر شتر،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :